Leave Your Message
rrëshqitje1
01 02 03

Produktet tona

lajmet e fundit

65093b5q31

Bukuria
Instrumenti Produktet

65093afotr

24 orë
Shërbimi Online

65093b02ll

Cilesi e larte
Produktet

65093b088k

Prodhimi ynë
Bimë

projektim - distribuim - teknologji
Dai Dong Tien është krenare që është pionier në Teknologji - Dizajn - Shpërndarje të industrisë plastike

Proceset e shkëlqyera, megjithatë, çojnë vetëm në krye
rezultate me inpute po aq të mëdha synimet tona

Fabrika jonë është baza e preferuar e prodhimit profesional të pajisjeve të bukurisë brenda dhe jashtë.

6527617bnd

rreth nesh

Homi Beauty Co,. Ltd.

Që nga viti 2012, Homi Beauty ka departamentin e shitjeve të tregut jashtë shtetit, qendrën e R&D, departamentin e produkteve dhe departamentin e pas shitjes. Si një nga prodhuesit më të hershëm të pajisjeve të bukurisë në Kinë, produktet përfshijnë shumë fusha teknologjike të lazerit Picosecond, lazerit co2 fraksional, lazerit me diodë, lazerit Ndyag, EMsculpt, HIFU, dobësimit Cryolipolysis, në formë Vela, lazerit multifunksional ipl dhe makinerisë hidrafaciale për kujdesin e lëkurës, etj.

Ne mund t'ju mbajmë gjithmonë përpara në fushën e bukurisë, për shkak të ekipit tonë profesional që integrohet me optikën, makineritë, energjinë elektrike dhe mjekësinë. Me filozofinë e biznesit të orientuar nga klienti dhe qëllimin e shkencës dhe teknologjisë së pari, ne sigurojmë produkte me cilësi të lartë dhe me kosto efektive për klientët; gjë që na bën të fitojmë shumë klientë në të gjithë botën.

shikoni më shumë