Leave Your Message
слајд1
01 02 03

Нашите производи

Последни вести

01 02 03
65093b5q31

Убавина
Инструмент Производи

65093afotr

24 часа
Онлајн сервис

65093b02ll

Висок квалитет
Производи

65093b088k

Нашето производство
Растение

дизајн - дистрибуција - технологија
Даи Донг Тиен е горд што е пионер во технологија - дизајн - дистрибуција на пластична индустрија

Големите процеси, сепак, водат само до врвот
резултати со подеднакво големи влезови нашите цели

Нашата фабрика е најпосакувана професионална производствена база на опрема за убавина меѓу внатре и надвор.

6527617бнд

за нас

Homi Beauty Co,. Ltd.

Од 2012 година, Homi Beauty има оддел за продажба на странски пазар, центар за истражување и развој, оддел за производи и оддел за постпродажба. Како еден од најраните производители на опрема за убавина во Кина, производите вклучуваат многу технолошки области на Picosecond ласер, фракционен co2 ласер, диоден ласер, Ndyag ласер, EMsculpt, HIFU, Cryolipolysis слабеење, Vela-облик, Мултифункционален ipl ласер и хидрафацијална машина за нега на кожа, итн.

Можеме да ве држиме секогаш напред во областа на убавината, поради нашиот професионален тим кој се интегрира со оптика, машини, електрична енергија и медицина. Со деловната филозофија ориентирана кон клиентите и со целта на науката и технологијата на прво место, обезбедуваме производи со висок квалитет и исплатливост на клиентите; што нè тера да стекнеме многу клиенти низ целиот свет.

Гледај Повеќе